Sam de Musical

Sam de musical is georganiseerd door de stichting “Vrienden van Sam”. Deze Stichting wil de leefomstandigheden van Sam verbeteren. Omdat Sam altijd nog een rol wilde spelen in een Musical is deze geschreven speciaal voor hem. Daarbij had ik de grote eer om dat vast te leggen. De lach, de emotie, het plezier, zo speciaal om te zien hoe een droom uit komt. En dan mag je dat ook nog vastleggen. Dat leverde dan ook speciale momenten op!

Bedankt Sam!

Huisstijl

Voor Stichting Buitengewoon Wonen Gorredijk heb ik de huisstijl ontworpen. Deze is hier te bewonderen.

Photoshop & Illustrator

Naast dat ik fotograferen super leuk vind, wil ik mijn creativiteit ook in andere dingen kwijt. Daardoor pruts ik letterlijk en figuurlijk even in Photoshop en Illustrator met dit als gevolg.

Song & Dance

Tijdens een aantal optredens van Song & Dance mocht ik fotograferen. Daardoor kon ik een aantal prachtige momenten vastleggen!

Opdrachtgevers

Voor een aantal opdrachtgevers heb ik een aantal toffe ontwerpen gemaakt. Dit is daarentegen ook nog mooi portfolio materiaal.

Natuur

Friesland kent een aantal prachtige plekken. Deze plekken worden vaak vergeten omdat we er wonen. Daardoor kijken we er niet naar om maar kijk eens om je heen en geniet van de kleine mooie momenten wat Friesland te bieden heeft!