Wie ben ik?

Mijn naam is Durk van der Veen. Ik ben inmiddels al 23 jaar jong. Momenteel studeer ik nog aan de NHL Stenden Hogeschool te Leeuwarden.

Hoe ik mijzelf zie is dat ik vaak nieuwsgierig ben in wat er om mij heen gebeurt. Ik wil graag weten hoe het met de ander gaat. Ik vind het belangrijk dat mensen om mij heen zich prettig voelen. Daarnaast kan ik best enthousiast zijn! Dat moet soms ook even ingehouden worden alleen die momenten weet ik te herkennen.

Mijn allergrootste hobby is skiƫn. Ik ga bijna elk jaar op wintersport. Hier kan ik helemaal tot rust komen. Een lekkere zomervakantie met veel zon is ook heel erg fijn! Daarnaast hou ik van fotografie. Ik vind het bijzonder om momenten vast te leggen voor mensen. Zeker als je een kwetsbare kant van mensen ziet, dit kan in vrolijkheid zijn, maar ook juist het tegenovergestelde.

Als laatste, fiets ik de fietselfstedentocht. Tot nu toe heb ik hem vier kruisjes verdiend. Op naar de overige zeven!

U kunt mij gerust mailen, alleen u kunt ook het onderstaande formulier invullen. In beide gevallen neem ik zo snel mogelijk contact met u op! Als u toch sneller antwoord wilt. App mij gerust, mijn nummer staat rechts onder op alle pagina’s!